Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hangszerboltok képes leírás - Amatőr zenekarok, előadók.tlap.hu
részletek »

Hangszerboltok - Amatőr zenekarok, előadók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: amatorzenekarok.tlap.hu » Hangszerboltok
Keresés
Találatok száma - 15 db
Árkádia hangszerbolt

Árkádia hangszerbolt

A hangszerbolt 2000 februárjában kezdte meg működését, a József krt. 19. szám alatt. A kis boltot a sok érdeklődő és az egyre bővülő árukészlet kinőtte. 2005-ben költöztünk jelenlegi helyünkre (Erzsébet krt. 22.), ami régen Erzsébet Hangszerbolt néven működött. Boltunk kifejezetten gitárokra és erősítőkre, gitárkiegészítőkre szakosodott. A kezdő hangszerektől a profi gitárokig mindent meg lehet nálunk találni. Mindíg akad nálunk valami érdekesség, vintage hangszerek, custom-shop szériák a legnagyobb márkákból (Fender-Gibson stb.) 2007-ben nyitottuk meg gitárszervizünket, műhelyünket ahol Hurguly László (Hurgi) fogadja és javítja a hangszereket. A boltrészben Szőke Péter és Péter Zoltán várja a kedves vásárlókat, érdeklődőket. Üdvözlettel, Hurguly László, Szőke Péter és Péter Zoltán

Coda hangszerbolt

Coda hangszerbolt

Üdvözöljük! Ön Magyarország egyik leglátogatottabb hangszertémájú weboldalát böngészi! Fontos! A Bolt elsősorban hangszerbolt, igazi eladókkal és hatalmas kínálattal. Az internetes áruház csak másodlagos profil. A professzionális Godin, Seagull, La Patrie és Richmond gitárok magyarországi , kizárólagos forgalmazója a Coda Hangszerbolt. Szeretettel várunk minden kedves egyéni vásárlót és kiskereskedést egyaránt! A magyar nyelvű weboldalhoz kattintson a képekre!

Gitár centrum

Gitár centrum

A Gitárcentrum hangszerbolt 2006. február 3-án kezdte meg áldásos tevékenységét, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy Budapest legszebb, és legjobban felszerelt hangszerüzletévé váljon... Nálunk mindig szól a zene, és mindenkinek jut egy jó szó, egy mosoly, és persze segítő szándék. Minden hangszerünket ki lehet próbálni, és részletes felvilágosítást adunk róla. Az üzlet alapítói Gyenizse András és Nagyfi László, akiket szoros barátság, és persze közös zenei múlt köt össze, együtt zenéltek az "ős"-Pokolgépben - András dobolt, Laci gitározott...

Amatőr zenekarok, előadók magazin hírek
Programlehetőség az Extrém és Amatőr világból
Programlehetőség az Extrém és Amatőr... Ez a program többször előfordult már rendezvényeken, amatőr koncerteken is. Nagyon fontos rész ebben, hogy nézd vagy csináld, de ne próbáld! A Gabitrial, mint Magyarország egyik legfelkészültebb extrém sport csapata évek óta arra törekszik, hogy igazán színvonalas, gyermekeknek, és felnőtteknek egyaránt szóló programokat, figyelemfelkeltő műsorokat ajánljon...
A lehetőség adott a zenekaroknak
A lehetőség adott a zenekaroknak Hazai és határon túli amatőr zenekarok is nevezhetnek május 7-től az Internetes...
Szegeden választják meg a legjobb amatőr zenekart
Szegeden választják meg a legjobb... Szeged - A legjobb amatőr zenekart választják meg ma a szegedi Rock Klubban. Az...
Gitárpont hangszerbolt

Gitárpont hangszerbolt

Üdv! Kösz, hogy ránk kattantál. Reméljük, hogy egyre épülő-szépülő weboldalunk elnyeri tetszésed, s talán még arra is rávesz, hogy felkerekedj, és ellátogass hozzánk. Zenészként igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hisz nemcsak itthon, de külföldön is sokat muzsikálhattunk. A turnék során, persze a kötelező "múzeumlátogatás" ( Billa Múzeum, Aldi Múzeum, Kaufhalle Múzeum, Walmart Múzeum) mellett rengeteg hangszerboltban, Pub-ban és kávézóban jártunk, s hazafelé a buszban, vagy a repülőn arról ábrándoztunk, hogy, ej, ha eccer nekünk is lenne lehetőségünk, olyan, de olyan hangszerboltot csinálnánk: -ahol nemcsak hangszereket lehet próbálgatni, de kávét, netán sört is lehet inni, -ahol össze lehet jönni a kollégákkal, este élőzenét lehet hallani, -ahol vannak hangszerbemutatók,és lehet kajálni is valamit, -ahol az ifjú tehetségek is bemutatkozhatnak stb..., záporoztak az ötletek. És, végül, lett! Megcsináltuk! Ha kíváncsi vagy rá, hát zarándokolj el Erzsébetre, a "zenészek Mekkájába" (mert ha valamelyik tulajdonságunkat szeretjük magunkban, az a szerénység), a Gitárpont Café-ba. Szeretettel várunk!.

Harmónia hangszerbolt

Harmónia hangszerbolt

Üdvözöljük kedves látogatóinkat! Folyamatosan töltjük fel az újabb és újabb termékeket. Nézzen be tehát minél gyakrabban webáruházunkba. Amennyiben lehetősége van rá, kérjük látogasson el üzletünkbe személyesen.

Lendvai hangszer

Lendvai hangszer

A Lendvai hangszerkereskedés és szerviz 1967-ben alakult. Kezdetben csak használt pianínók és zongorák, szintetizátorok hangolásával, javításával, felújításával illetve adás-vételével foglalkoztunk. 1991-től, mint Lendvai és Fia hangszerbolt és szerviz-ként már új hangszerek értékesítésével is kibővítettük üzletünket. Jelenleg fő tevékenységi körünk: 1. Pianínók, zongorák értékesítése, bérbe adása, hangolása, javítása, felújítása iskolák, hangversenyek és magánszemélyek részére 2. Új és használt billentyűs és pengetős hangszerek valamint hangszer erősítők értékesítése, cseréje, javítása 3. Lendvai típusú új pianínók gyártása Fő Referenciánk: Miskolci Egyetem Zeneművészeti Intézete zongoráinak rendszeres karbantartása, hangversenyekre való előkészítése.

Medgyesi hangszerbolt

Medgyesi hangszerbolt

Magyarországon egyedülállóként ez az egyetlen olyan cég, melyet nem csupán kereskedőként, hanem gitárkészítő-mesterként Medgyesi Tibor vezet. Nagyon nagy elismerés, hogy a magyar zenei élet gitáros és basszusgitáros társadalma szinte kivétel nélkül a Medgyesi Hangszercenter megelégedett látogatója. A mára már 16 világmárkát képviselő cég speciális, egyedi gitárokat készítő és javító vállalkozásként indult 1982-ben. Professzionális, egyedi gitárok készítésével, tuningolással tette le a hazai és külföldi gitárosok - köztük legutóbb augusztusban Al di Meola - asztalára a névjegyét, amely a mai napig garancia számukra. (Cikk: Zenész Magazin 2007. december)

Millenium hangszerbolt

Millenium hangszerbolt

A Millenium Hangszer Webshopon egytől-egyik Németországban forgalmazott hangszereket és kiegészítőket vásárolhat, az Ágota Technic Audio Kft. közreműködésével. Rendeléskor előfordulhat olyan speciális eset, hogy a terméklistában megtalálható termék megrendelhető ugyan, azonban raktáron nincs. Az ilyen termékeket 1-2 hetes átfutási idővel tudjuk csak kézbesíteni, de erről e-mail útján értesítjük vásárlóinkat.

Pianho 97 kft.

Pianho 97 kft.

Cégünket 1976-ban alapította Horváth László hangszerész, mint magánvállalkozó. A vállalkozás 1997-ben átalakult kft-vé, melynek ügyvezető igazgatója Horváthné Csejtey Erzsébet, aki egyben tulajdonostárs is. A kft. Fö tevékenységei: akusztikus és elektromos hangszerek forgalmazása, valamint használt hangszerek vétele, eladása, A kft. ma már családi vállalkozás: hangszerjavító műhelyében a cégtulajdonos két fia dolgozik. Mindketten a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Hangszerészképző Iskolájában végeztek. Ifj. Horváth László zongorakészítő mester és - javító, Horváth Zoltán Péter pedig vonós-pengetős hangszerész. Ha olyan sérült hangszert hoznak be, amely nem vág profiljukba, eljuttatjuk olyan szakemberhez, aki magas színvonalon képes azt kijavítani. Cégünk jó kapcsolatokat tart fenn Magyarországon működő kereskedő illetve hangszerész kollégákkal, akik biztosítják más jellegű javítások korrekt elvégzését. Célunk változatlan üzletpolitika mellett ügyfeleink folyamatos és még szélesebb körű kiszolgálása. A kft. az akusztikus és elektromos hangszerek és alkatrészek teljes skáláját forgalmazza, természetesen egyedi megrendeléseket is teljesít. Forgalmazott hangszereink között megtalálható az akusztikus zongora, pianínó, digitális, elektromos hangszer, kiegészítő, iskolai, óvodai hangszer, fa-réz fúvós hangszer, vonós, pengetős és ütős hangszer.

Hirdetés
Riedl hagszerüzlet

Riedl hagszerüzlet

A céget dédapám - Johann Riedl - alapította 1861-ben, aki Németországból vándorolt Sopronba. Ez a vidék ma is az európai hangszerkészítés központja, így a bővebb rokonságban 16 hangszerész tevékenykedett. Nagyapám, majd édesapám is ezzel foglalkozott. Én már gyermekkoromban ebben a légkörben nőttem fel, sokat lábatlankodtam a műhelyben. Később nemcsak a tradíció és a múlthoz való kötődés lett a meghatározója, hogy az ipart tovább folytattam, hanem egy elhivatottság, egy 'szerelem', mely a szakmához köt. Riedl Ervin hangszerész

Rockforth

Rockforth

Amikor elkezdtem zenélni az "Álom Hangszer" egy Fender Stratocaster volt, amit soha nem sikerült megvennem. Aztán 2002-ben megalakult a Rockforth Kft és kezdetben országos disztribúció és nagyker majd 2009-től megnyitottuk Bemutatótermünket a IX. Bakáts tér 1/b-ben ahol több közel 150 nm-en válogathat mindenki kedvére. Az "Álom Hangszer" közben átváltozott, ahogy megismertem a Framust. Gyakorlatilag a Strato hangzást kerestem, amit meg is találtam egy Framus Diablo-ban. Gyerekkoromban azt gondoltam hogy két gitár van a világon. A Fender és a Gibson és ezeken kívül nem is létezik más. Ez a véleményem is megváltozott, ahogyan az Álom Gitár is. Bátran ki merem jelenteni, hogy a nagy, húzó márkák mint a Fender, Ibanez, Gibson, Epiphone mellet tökéletesen megállja a helyét ez a Hazánkban méltatlanul az ismeretlenség homályába burkolodzó márka is. Mind a minősége, mind a hangzásvilága beemeli a "nagyok" közé. A célunk az hogy felépítsük ennek a márkának az image-t és nem elégszünk meg kevesebbel, minthogy a legjobbak legyünk! A következőkben nemsokára olvashatjátok Endorsereink véleményeit, hogy miért választották a Framust és a Warwickot régi Fender-ük vagy Gibson-juk helyett. Őket meggyőzte valami, reméljük Téged is meg fog! Jó böngészést itt nálunk és jól jegyezd meg: A sound a kézben van ! (Lugossy László, Rockforth Kft.)

Roland east Europe

Roland east Europe

Napjaink kelet-európai könnyűzenei kultúrájának fejlődésére a legnagyobb hatással a világban uralkodó zenei irányzatok és divatok vannak. Az utóbbi években az elektronikus hangszerek elterjedése a zenében meghatározónak tekinthető, ennek ellenére Kelet-Európában továbbra is döntően a hagyományos hangszerek gyártása folyik pl. hegedű, zongora, stb. A modern elektronikus hangszerek "manufaktúrái" főleg Japánban, az USA-ban és Nyugat-Európában találhatók. 1989-ben alakult az Intermusica Kft., amely német-magyar közös vállalatként kezdte meg hangszerforgalmazói tevékenységét a kelet-európai régióban. A sikeres indulás láttán a japán Roland elektronikus hangszereket előállító cég már 1990-ben kivásárolta a német tulajdonos üzletrészét, így a vállalkozás japán-magyar közös vállalatként működött tovább. A magyar tulajdonos, a Novotrade Rt. az új évezred küszöbén profiltisztítási folyamatba kezdett, ezért eladásra kínálta az Intermusica Kft.-ben lévő 50%-os tulajdonrészét. A vevő a másik 50%-ot tulajdonló Roland Corporation lett, így a cég 100%-os tulajdonosává vált. A tulajdonosváltást néhány változás kísérte: ezek közül az egyik legfontosabb az volt, hogy a cég neve Intermusica Kft.-ről Roland East Europe Kft.-re változott, utalva ezzel is arra a tényre, hogy a japán tulajdonosok a jövőben is kizárólagos szerepet szánnak a vállalatnak a kelet-európai Roland forgalmazás tekintetében.

Skmusic

Skmusic

Hangszer uniós áron. Az immáron 12 éve működő cég szerteágazó tevékenységei között fő profil a hangszer kereskedelem. Honlapunkon cégünk által forgalmazott termékek bemutatása mellett célunk, a széleskörű online értékesítés, és a magas színvonalú hangszeres oktatás is. Miskolci székhelyünkön megtalálható kínálatunk mellett, a Magyarországon forgalmazott szinte összes termék megvásárolható, illetve megrendelhető, a lehető legkedvezőbb feltételekkel. Törzsvásárlói kedvezményrendszerrel, használt hangszer beszámítással segítjük elő vásárlási szándékát. S ami talán a legfontosabb, cégünknél képzett zenész szakemberek dolgoznak, tehát kipróbált, beállított hangszerek kerülnek a leendő tulajdonos kezébe! Egyéb tevékenységeink: hangszer szerviz, professzionális hangstúdió, zeneoktatás, hangtechnikai rendszerek telepítése, rendezvények hangosítása. A honlapon szereplő termékek az általunk forgalmazott hangszerek és berendezések töredéke. Ezért bármilyen termékelképzeléssel kapcsolatban kérje árajánlatunkat! Folyamatos akcióinkról kérjen tájékoztatást elérhetőségeinken! A forint-euro keresztárfolyam ingadozás miatt, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Victoria Music Hangszerbolt

Victoria Music Hangszerbolt

Hangszerbolt Budapest frekventált pontján, a Mamut II. bevásárlóközpont mögött. A Victoria Music Hangszerbolt várja mindazokat, akik érdeklődnek a hangszerek iránt. A klasszikus hangszerek széles választéka várja a hangszerboltunkba látogatókat, ahol a vásárlás mellett mód van hangszerjavításra is, illetve próbaszobánkban lehetőséget biztosítunk a hangszerek kipróbálására is. Ezenkívül tartozékok, kiegészítők gazdag választékával várjuk vevőinket, mint hangszertok, fuvola kotta, hegedűhúr, hárfa húr, klarinét nád, oboa nád stb. Hangszereink, és tartozékaink teljes körét tekintse meg a www.victoriamusic.hu weblapon.

Voice city

Voice city

Cégünk 2004 október 1-jén alakult Voice City hangszerbolt néven, melyet megtalálsz Vácon, a Csányi László körút 23. szám alatt. Az alakulás óta jelentős változáson mentünk keresztül. Hangszer kereskedelem mellett foglalkozunk még akusztikai- és látványtervezéssel, komplett hang- és fényrendszerek beszerzésével, kiépítésével és sok más speciális szolgáltatással is. Új szolgáltatásaink között megtalálod a rendezvényhangosítást, háttérhangosítást illetve speciális surround rendszerek tervezését, kivitelezését. Látvány- fény- és színpadtechnikai téren is jelentős előrelépést tettünk, melyet kedves vásárlóinknak és kiváló partnereinknek köszönhetünk. Régi hangszeredet segítünk eladni, a boltban lévő termékeket kipróbálhatod. Szívesen adunk bármilyen tanácsot, mellyel eldöntheted, melyik a hozzád illő termék. Egy éves működésünk örömére elkészült honlapunk, melyből még többet megtudhatsz kínálatunkról. Bármilyen kérdéseddel fordulj hozzánk bizalommal, mindenre kínálunk megoldást.

Tuti menü