Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Amatőr zenekarok fellépési helyei képes leírás - Amatőr zenekarok, előadók.tlap.hu
részletek »

Amatőr zenekarok fellépési helyei - Amatőr zenekarok, előadók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: amatorzenekarok.tlap.hu » Amatőr zenekarok fellépési helyei
Keresés
Találatok száma - 4 db
Crazy mama music pub

Crazy mama music pub

Üdvözöljük a Crazy Mama Music Pub honlapján! Várjuk Önt is Budapest legújabb és legjobb rock-kocsmájába! Crazy Mama Music Pub Crazy Mama Rock Club: Star Positive, EXE Busho, The Royal Flesh, ZuZu Április 23-án, pénteken Rock TV és a Crazy Mama bemutatja: Star Positive koncert, vendégek: EXE Busho, The Royal Flesh, ZuZu. Nyitvatartás 19:00 - 05:00-ig.

Fezen klub

Fezen klub

Mindig öröm valami újhoz ajánlót, bemutatkozót írni, különösen, ha az hosszú évek küzdelmeinek az eredménye. Hosszú évek, mert bizony jómagam és a mellettem/mögöttem állók már 1997 óta szerettek volna egy olyan klubot nyitni, ahol mindenki felléphet és minden stílusbeli kötöttség nélkül mindenki jól érzi majd magát. Úgy hiszem, hogy most eljött az alkalom: szeptember 7-én megnyitotta kapuit a Fezen klub! Elsőre fura lehet a név annak, aki nem járt még a Fehérvári Zenei Napokon vagy esetleg nem hallott még róla, de annak az idén nálunk szórakozó 15 ezer főnek biztos, hogy sokat mond. Igen, ez a klub egész évben Zenei Napok! Ún. rendezvényteremnek szánjuk, ahol a metáltól az alternatívon át a szélsőséges elektronikusokig minden lehet. Persze szórakozóhely is, hiszen a koncertek után az adott műfajhoz illő jobbnál-jobb djk húzzák a talpad alá, míg el nem indulnak az első buszok. Persze kocsma is, hiszen egy csomó kényelmes fotel és egy jó nagy bárpult van, ahol elücsöröghetsz a haverjaiddal és baráti árakon ihatsz jó söröket vagy amit megkíván a torkod. És persze egy underground zenei központ, ahol bejöhetsz a bandáddal próbálni vagy fellépni.

Fregatt pub

Fregatt pub

1985-ben testet öltött egy fogalom Magyarországon: a tervező keze alatt formálódott egy hajótest belseje, amely minden értelemben a haladó szellemiség zászlóshajójának szerepét töltötte be évtizedeken keresztül. Az első ír stílusú pub, a blues és a rock kultikus menedéke és az első hely, ahol Holsten-t és Guiness-t szolgáltak fel kis hazánkban: A Fregatt. Két generáció nőtt fel a helyen, ahol a gyökereket nem feledve fejlődhettek a zenével, egy közösséghez tartoztak, és mégis kicsit különcök voltak. Az otthonos hangulatú hajótest rengeteg emléket őriz, észvesztő bulikat, tehetségesebbnél tehetségesebb zenészek jam-jeit, koncertjeit, agymenéseit. Ez az atmoszféra várja most a harmadik generációt, hogy múltjukat, hagyományaikat nem feledve, a modern értékeket átemelve belecsapjanak a húrok közé: szóljon az a rákenról!

Amatőr zenekarok, előadók magazin hírek
Programlehetőség az Extrém és Amatőr világból
Programlehetőség az Extrém és Amatőr... Ez a program többször előfordult már rendezvényeken, amatőr koncerteken is. Nagyon fontos rész ebben, hogy nézd vagy csináld, de ne próbáld! A Gabitrial, mint Magyarország egyik legfelkészültebb extrém sport csapata évek óta arra törekszik, hogy igazán színvonalas, gyermekeknek, és felnőtteknek egyaránt szóló programokat, figyelemfelkeltő műsorokat ajánljon...
A lehetőség adott a zenekaroknak
A lehetőség adott a zenekaroknak Hazai és határon túli amatőr zenekarok is nevezhetnek május 7-től az Internetes...
Szegeden választják meg a legjobb amatőr zenekart
Szegeden választják meg a legjobb... Szeged - A legjobb amatőr zenekart választják meg ma a szegedi Rock Klubban. Az...
Gépmadár söröző club

Gépmadár söröző club

Havi rendszerességgel megrendezett Jam Session! Élő buli, koncerthangulat, fergeteges mulatozás!:) Hozd a hangszered és zenélj az ismerős/ismeretlen kollégákkal! Szerepelni vágyó, és szerető zenészek/kisebb zenekarok jelentkezéseit várjuk! A jelentkezéshez kattints a "Szeretnék én is zenélni" gombra....:) (A Jam session bulikra mindenki önköltséggel jön zenélni, itt tényleg a zene szeretete, a kapcsolatépítés, és egymás megismerése a lényeg!)

Tuti menü