Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Amatőr zenekarok fesztiváljai képes leírás - Amatőr zenekarok, előadók.tlap.hu
részletek »

Amatőr zenekarok fesztiváljai - Amatőr zenekarok, előadók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: amatorzenekarok.tlap.hu » Amatőr zenekarok fesztiváljai
Keresés
Találatok száma - 4 db
Amatőr zenekarok országos fesztiválja

Amatőr zenekarok országos fesztiválja

Szombaton rendezik meg Pakson az amatőr zenekarok országos fesztiválját, amelynek legjobbjai fellépési és stúdiómunka-lehetőséget is kapnak a nyeremények mellett. Mint arról Ruff Ferenc szervező beszámolt, a tehetségkutatóra olyan zenekarok jelentkezhettek, amelyek még nincs lemezük. Hozzátette: az elmúlt években 50-60 csapat nevezett, az idén pedig 52 együttes jelentkezett a megméretésre, közülük 18 formáció léphet színpadra szombaton. A közönség tíz rock-, három dzsessz- és öt popzenekart láthat a paksi művelődési központ színháztermében.

Azfeszt

Azfeszt

A fesztivál helyszíne idén is a Nyírbátori Gyógyfürdő és Kemping, amely zöld szigetként fekszik Nyírbátor város peremén. A város maga Nyíregyházától 40 km-re fekszik, Budapestről legkönnyebben az M3-as autópályán lehet megközelíteni. A Debrecenből és Nyíregyházáról is gyakorta induló busz és vonatjáratok teszik könnyen elérhetővé. Akik pontosan szeretnék tudni, hol fekszik Nyírbátor, a Google Maps szolgáltatáson tájékozódhatnak: Nyírbátor a google Maps-en. Fontos itt elárulnunk, hogy a strand és kempingbérletért külön fizetni nem kell. A kemping méretéből adódóan minden fesztiválozó igényes, és árnyékos sátorozási lehetőséget talál az Azfeszten A fesztivál területén 3 színpad és több kiegészítő programhelyszín fogadja az érdeklődőket. Valamint fontos és közérdekű információ, hogy idén tovább bővítjük a zuhanyzók és illemhelyek számát, az igényes szórakozás érdekében.

Backstage Live Amatőr Zenekarok Versenye

Backstage Live Amatőr Zenekarok Versenye

Negyedszerre indul a Backstage Live, az Amatőr Zenekarok Versenye Április 10-éig jelentkezhetnek az együttesek a 4. Backstage Live Amatőr Zenekarok Versenyére, ahol egy igazi fesztiválon, profi körülmények között mutathatják meg tudásukat. - A Backstage Live Amatőr Zenekarok Versenyének elsődleges célja, megismertetni azokat a zenekarokat, amelyek kellő elhivatottsággal és tehetséggel rendelkeznek. Versenyünk tágan kezeli az amatőr kategóriát, mivel nálunk nem csak a frissen alakult, hanem a már régóta működő, de lehetőséget nem kapott zenekarok is ennek számítanak . A rendezvény alkalmat biztosít az együtteseknek , hogy profi körülmények között kipróbálhassák magukat egy igazi koncerten, egy fesztiválon és a hivatásos zenekarok életébe is belekóstolhassanak: fotózás, interjúk stb... - nyilatkozta Lengyel Balázs, főszervező - A tehetségkutató alapkoncepciója az, hogy egy egyszerű fellépés helyett a valóságban is bemutatkozhassanak a csapatok, lehetőséget teremtve a további célok kifejtésére is. A díjátadón mindenki egy dvd-t kap, amelyen a versenyen fellépő zenekarok koncertfelvételeit adjuk át. A későbbiekben ezt akár demo videóként is használhatják. Minden koncertszervezőnél hivatkozhatnak a verseny honlapjára , és itt nézhetik meg a bandákról készített fényképeket, videókat is.

Amatőr zenekarok, előadók magazin hírek
Programlehetőség az Extrém és Amatőr világból
Programlehetőség az Extrém és Amatőr... Ez a program többször előfordult már rendezvényeken, amatőr koncerteken is. Nagyon fontos rész ebben, hogy nézd vagy csináld, de ne próbáld! A Gabitrial, mint Magyarország egyik legfelkészültebb extrém sport csapata évek óta arra törekszik, hogy igazán színvonalas, gyermekeknek, és felnőtteknek egyaránt szóló programokat, figyelemfelkeltő műsorokat ajánljon...
A lehetőség adott a zenekaroknak
A lehetőség adott a zenekaroknak Hazai és határon túli amatőr zenekarok is nevezhetnek május 7-től az Internetes...
Szegeden választják meg a legjobb amatőr zenekart
Szegeden választják meg a legjobb... Szeged - A legjobb amatőr zenekart választják meg ma a szegedi Rock Klubban. Az...
Mamusz fesztivál

Mamusz fesztivál

A fiatalok körében igen kedvelt, Palotás Község Önkormányzata által minden évben megrendezendő mamusz Fesztiválon amatőr zenekarok kapnak lehetőséget a bemutatkozásra. Általában 3-5 zenekar koncertjét hallgathatják meg az érdeklődők az este folyamán. Sok szeretettel várják mindenkit!

Tuti menü