Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Amatőr zenekarok - Utube képes leírás - Amatőr zenekarok, előadók.tlap.hu
részletek »

Amatőr zenekarok - Utube - Amatőr zenekarok, előadók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: amatorzenekarok.tlap.hu » Amatőr zenekarok - Utube
Keresés
Találatok száma - 4 db
Magic - Elég legyen

Magic - Elég legyen

Az a szám egy újabb amatőr előadó jelenét bizonyítja az internet világában. Az Elég legyen című száma és egyben amatőr klipje már megtalálható a neten. Ha kedveli az amatőr zenészek újabb megnyilvánulásait az internet világában kattintson a linkre.

Magic - Reménytelen

Magic - Reménytelen

Magic: 'Reménytelen' című száma hallható a Utube -on . Fiatal zenész egyik hallgatható dallamai, szövegei már megtalálhatóak az interneten. Ha kedveli az újabbnál újabb zenei megjelenéseket, akkor kattintson erre a linkre és hallgassa szívesen.

Magic - Részemről

Magic - Részemről

Magic, azaz Csabi egy fiatal amatőr zenész. A Utube-on is feltöltésre került már több száma, klipje. Sajátos kommunikációját amatőr zenei megnyilvánulásait találhatjuk meg az interneten, ha szeretné ezt a számot meghallgatni nincs más dolga, mit a linkre kattintani.

Amatőr zenekarok, előadók magazin hírek
Programlehetőség az Extrém és Amatőr világból
Programlehetőség az Extrém és Amatőr... Ez a program többször előfordult már rendezvényeken, amatőr koncerteken is. Nagyon fontos rész ebben, hogy nézd vagy csináld, de ne próbáld! A Gabitrial, mint Magyarország egyik legfelkészültebb extrém sport csapata évek óta arra törekszik, hogy igazán színvonalas, gyermekeknek, és felnőtteknek egyaránt szóló programokat, figyelemfelkeltő műsorokat ajánljon...
A lehetőség adott a zenekaroknak
A lehetőség adott a zenekaroknak Hazai és határon túli amatőr zenekarok is nevezhetnek május 7-től az Internetes...
Szegeden választják meg a legjobb amatőr zenekart
Szegeden választják meg a legjobb... Szeged - A legjobb amatőr zenekart választják meg ma a szegedi Rock Klubban. Az...
Magic - Üzenet

Magic - Üzenet

Amatőr zenészként tevékenykedem főleg rap, RnB, hip-hop műfajban, s ezeken belül romantikus alkatként, főleg szerelmes számokat komponálok. Egyszer talán megéri meghallgatnod egy két számom . A dal szövegből egy kis részlet: Megfogant a gondolat egy éjjel, teli színnel Szavam szüntelen száll szertelen szenvedélyes széllel Százfelé, de egy célba csak is érted Bár nem kérted, de itt van életem most már tied Gondozd legféltettebb kincsedként, símogasd és öleld Többé nem lehetsz egyedül, magányodban fogom kezed Hogy ha elesnél majd segítek, ha támasz kell hát itt vagyok A fejem búbjátol a sarkamig, én élted élek, érted halok... Üdv: Magic alias Csabi :)

Tuti menü