Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Amatőr zenekarok, előadók linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Amatőr zenekarok, előadók képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: amatorzenekarok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 83 db
 Dávid gitáros portálja

Dávid gitáros portálja

Ezen a portálon igyekeztem összegyűjteni az Internetről mindazon a klasszikus gitárral kapcsolatos információkat, amelyeket hasznosnak és érdekesnek találtam. Aki esetleg rockzene, vagy más egyéb gitártípusok, például az akusztikus, vagy az elektromos gitár iránt érdeklődik, az más webhelyeken találhatja meg az őt érdeklő dolgokat, viszont akinek a klasszikus gitár a célpontja, az sok mindent megtalálhat itt: a témakörök szerint csoportosított link gyűjtemények a bal oldali hasábban láthatóak.

0690 zenekar

0690 zenekar

Szóval,engem ért a megtiszteltetés, hogy megírjam a zenekar történetét.(Gondolhatod miért nem örülök ennek a hivatalnak....fogalmazói képességem már az elején cserben hagyott,mi az hogy "történet") Egy amatőr zenekarnak legfeljebb múltja lehet ,de történelme nem nagyon....vagy talán egy kicsit mégis.Most nem akarlak a szokásos szöveggel fárasztani,hogy ekkor meg ekkor alakultunk, meg hogy milyen zenét játszunk,arra ott van a zenehallgatás menüpont.Alakulásunk időpontját meg inkább titkolom , mert abból világosan kiderül, hogy mióta is erőlködünk a rock szakma rögös,dzsindzsás útvesztőjében,meg talán nem is ez a lényeg.Ami fontos az az hogy miért is csináljuk.Mint minden, erre az útra tévedt embernél nálunk is az ismertség,az úgynevezett "sztárság" volt a mozgatórugó még az elején,de szerintem az idő előrehaladtával ez minden alkotó embernél átalakul egy olyan energiává ami már a magamutogatáson túljutva elér az alkotás szimpla megmutatásáig.A szövegíró át akar adni valamit a közönségnek abból az érzésvilágból ami őt is mozgatja.A gitáros a szólóin keresztül közvetít egy érzést,a dobos (a zenész legjobb barátja) a zenéhez illő tempó van színesít,a bőgős pedig a maga alattomos mélyével adja meg a zene mélységét.Azt hiszem a mi szerencsénk az hogy a zenekarban mindenki egy külön állatfaj.

A 10:11 zenekar hivatalos oldala

A 10:11 zenekar hivatalos oldala

Török Tóni - ének Gámentzy Eduárd - szólógitár Szöllősi Tamás - gitár Stekl László - basszusgitár Szeitz István- dobok A zenekar 2013-ban alakult, de nem most ismertük meg egymást. Régi barátok vagyunk, nagyjából közös érdeklődéssel. Szeretjük a verseket és mindent ami az alkotásról szól. Nem vagyunk igazán profi zenészek, de szeretjük amit csinálunk és ez a lényeg. Kizárólag saját szerzeményeket játszunk, erről a vonalról nem is akarunk letérni. Azt hiszem többet nem nagyon érdemes mondanom a zenekarról, akinek felkeltettem az érdeklődését, azt szerettel várjuk a honlapunkon.

Amatőr zenekarok, előadók magazin hírek
Programlehetőség az Extrém és Amatőr világból
Programlehetőség az Extrém és Amatőr... Ez a program többször előfordult már rendezvényeken, amatőr koncerteken is. Nagyon fontos rész ebben, hogy nézd vagy csináld, de ne próbáld! A Gabitrial, mint Magyarország egyik legfelkészültebb extrém sport csapata évek óta arra törekszik, hogy igazán színvonalas, gyermekeknek, és felnőtteknek egyaránt szóló programokat, figyelemfelkeltő műsorokat ajánljon...
A lehetőség adott a zenekaroknak
A lehetőség adott a zenekaroknak Hazai és határon túli amatőr zenekarok is nevezhetnek május 7-től az Internetes...
Szegeden választják meg a legjobb amatőr zenekart
Szegeden választják meg a legjobb... Szeged - A legjobb amatőr zenekart választják meg ma a szegedi Rock Klubban. Az...
A Láma dalai

A Láma dalai

A zenekar ebben a formációban 2007 óta működik. A stílus sokrétű - sok műfaj, előadó hatott ránk - a fő irányvonal reggae és ska alapokon nyugszik, amelyet rock-kal, jazz-zel és egyéb stílusokkal fűszerezünk. Az ország sok pontján jártunk már klubkoncertek, vagy fesztiválok keretén belül. Koncertjeinken saját számokat és feldolgozásokat egyaránt játszunk. A feldolgozásokat szándékosan nem neves ska-zenekaroktól vesszük, hanem a világslágerek fanyarul elvet követve, mindenki által ismert dalokat gyúrunk át a mi stílusunkba, némi humorral átszőve. Első, már a stílushoz közelítő demónkat (Ska Demo) 2004 novemberében vettük fel - az anyagiak miatt - egy nap alatt.

Amatőr Művészek Fóruma - Zenei rovat

Amatőr Művészek Fóruma - Zenei rovat

Az Amatőr Művészek Fóruma 2002-óta létezik a világhálón. Mára igen nagy portállá nőtte ki magát. Fő célunk publicitási lehetőséget nyújtani az amatőr művészlelkeknek. Tavaly indult be zenei rovatunk, ahova videókat ugyanúgy feltölthet a zenész, mint mp3-at. Oldalunk egyben egy interaktív közösség is. Számtalan lehetőség van a tagok közötti kommunikációra, a beküldött anyagok kommentelésére. Látogatottságunk igen nagy, tagjaink száma több ezer. Ha te is alkotsz akár zenét, akár mást, akkor köztünk a helyed...

Amatőr zenekarok országos fesztiválja

Amatőr zenekarok országos fesztiválja

Szombaton rendezik meg Pakson az amatőr zenekarok országos fesztiválját, amelynek legjobbjai fellépési és stúdiómunka-lehetőséget is kapnak a nyeremények mellett. Mint arról Ruff Ferenc szervező beszámolt, a tehetségkutatóra olyan zenekarok jelentkezhettek, amelyek még nincs lemezük. Hozzátette: az elmúlt években 50-60 csapat nevezett, az idén pedig 52 együttes jelentkezett a megméretésre, közülük 18 formáció léphet színpadra szombaton. A közönség tíz rock-, három dzsessz- és öt popzenekart láthat a paksi művelődési központ színháztermében.

Anonim project

Anonim project

A megújult weboldalon továbbra is meg találsz minden fontos információt a zenekarról. A zene menüpont alatt találhatók az eddig 1CD-n1megjelent anyagok. A letöltésbe kerültek a fotók, dalszövegek, videók. Várunk mindenkit szeretettel!

Apokrif

Apokrif

Az Apokrif szó eredeti jelentése: törvényen kívüli, hamis, el nem fogadott, tiltott könyvek vagy iratok. Mi az elnevezést a szó egy másodlagos jelentése miatt választottuk, amely a rejtett, titkos értelemben szerepel. Olyan belső gondolatokat, titkokat takar, amelyek véleményem szerint kimondva, vagy kimondatlanul mindenkiben jelen vannak. A zenekar története: 1997. április 11-én szűnt meg a magyar gótikus rock egyik legjelentősebb zenekara, a Bocs, hogy élünk. A zenekar énekese, Solymosi László

Apropó zenekar

Apropó zenekar

Az Apropó zenekar 2002-ben alakult. Elsősorban az igazi szórakozást szeretjük, vagyis mi is jól érezzük magunkat amikor zenélünk, és ezt általában a közönség is érzi, és igazán nagy bulik szoktak kerekedni bárhol is vagyunk. Az évek múlásával egyre több és több tapasztalatot szerzünk abban, hogy mely közönség, illetve célcsoport mit kíván, így szerencsére egyre inkább pozitív visszajelzéseket kapunk. Az utóbbi éveket nagyon aktívan töltöttük, hiszen rengeteg felkérésnek tettünk eleget akár esküvő, utcabál, fesztivál, céges parti, motoros-találkozó vagy más egyéb rendezvényről volt is szó. 2009. év második felében a zenekar stúdió munka keretében 11 db számos demo cd-t készített. A dalok között kettő darab saját szám is szerepel. A hanganyag elsősorban referencia célokat szolgál azzal az indítattással, hogy zenénk még több helyre eljuthasson és ezáltal még jobban megismerjenek bennünket.

Hirdetés
Árkádia hangszerbolt

Árkádia hangszerbolt

A hangszerbolt 2000 februárjában kezdte meg működését, a József krt. 19. szám alatt. A kis boltot a sok érdeklődő és az egyre bővülő árukészlet kinőtte. 2005-ben költöztünk jelenlegi helyünkre (Erzsébet krt. 22.), ami régen Erzsébet Hangszerbolt néven működött. Boltunk kifejezetten gitárokra és erősítőkre, gitárkiegészítőkre szakosodott. A kezdő hangszerektől a profi gitárokig mindent meg lehet nálunk találni. Mindíg akad nálunk valami érdekesség, vintage hangszerek, custom-shop szériák a legnagyobb márkákból (Fender-Gibson stb.) 2007-ben nyitottuk meg gitárszervizünket, műhelyünket ahol Hurguly László (Hurgi) fogadja és javítja a hangszereket. A boltrészben Szőke Péter és Péter Zoltán várja a kedves vásárlókat, érdeklődőket. Üdvözlettel, Hurguly László, Szőke Péter és Péter Zoltán

Artist Factory

Artist Factory

18:00 óra után és hétvégén a parkolás INGYENES!!! Továbbra is figyelmetekbe ajánljuk PRÉMIUM kategóriás termünket! /ddrum Dios+Istambul Xist teljes cinkészlet, ENGL-Screamer , Ashdown-Mark King 8x10-es ládával, Orange-Dual Terror és Yamaha keverő hangfalakkal /2000Ft/ óra. A room 3-ban rendelkezésetekre áll egy pianínó, amit ingyen és bérmentve használhattok! Nézzetek be a Foglalás menüpontba, a megfelelő időpont és terem kiválasztásához! Akció!!! Egyéni gyakorlás kedvezmény, 1000 Ft/óra. Aznapi kedvezmény! Az aznapra foglalt terem, csak 1300 Ft/óra. Szintetizátor bérelhető: 100 Ft/óra Árak: A room 1, 2 és 5 - 1600 Ft/óra. A room 3 - 1800 Ft/óra. A Prémium room - 2000 Ft/óra. - Az aznapi kedvezmény a Prémium room-ra nem érvényes, csak az egyéni gyakorlás.

Azfeszt

Azfeszt

A fesztivál helyszíne idén is a Nyírbátori Gyógyfürdő és Kemping, amely zöld szigetként fekszik Nyírbátor város peremén. A város maga Nyíregyházától 40 km-re fekszik, Budapestről legkönnyebben az M3-as autópályán lehet megközelíteni. A Debrecenből és Nyíregyházáról is gyakorta induló busz és vonatjáratok teszik könnyen elérhetővé. Akik pontosan szeretnék tudni, hol fekszik Nyírbátor, a Google Maps szolgáltatáson tájékozódhatnak: Nyírbátor a google Maps-en. Fontos itt elárulnunk, hogy a strand és kempingbérletért külön fizetni nem kell. A kemping méretéből adódóan minden fesztiválozó igényes, és árnyékos sátorozási lehetőséget talál az Azfeszten A fesztivál területén 3 színpad és több kiegészítő programhelyszín fogadja az érdeklődőket. Valamint fontos és közérdekű információ, hogy idén tovább bővítjük a zuhanyzók és illemhelyek számát, az igényes szórakozás érdekében.

Baby Bone zenekar

Baby Bone zenekar

A zenekar alakulásának éve. Három taggal, egy szegedi laktanyában megalakul a Baby Bone. A blues- rockot játszó csapat már a kezdetekkor 10 saját dalt ír. Akkori tagok: Lukács László - gitár Kecskeméti Sanyi - basszusgitár Rákóczi Antal - ének, dob Néhány akkori dalcím: Jégsziget-tangó, Pokoltaps, Télapó-song, Nyolckarú nő. A laktanya próbatermében mostoha körülmények között, de igen nagy vehemenciával próbál a zenekar, és már szervezgeti a főleg békés megyei és szegedi koncerteket. 1993 Leszerelés után próbákkal, koncertezéssel és házi demózgatással telik ez az év. 1994 Kecskeméti Sanyi ez év nyarán kilép a zenekarból, helyét Medovarszki Tibor veszi át a basszus gitáros poszton. 1995 Januárban a régi és új dalokból hetet felvesz a zenekar a békéscsabai Studio 21-ben, Baranyai János és Király Péter bábáskodásával. Az album címe "Ablak a semmibe" lesz. A zene egyre inkább kezd a modern rock kategória felé sodródni. A szaksajtó nagyon dícséri az egyedi zenét, a Metal Hammer magazin "a '90-es évek találkozása a '70-es évekkel" mondattal jellemzi az albumot és felteszi az "Ablak a semmibe" című dalt a Demonstráció 2. c. válogatásalbumukra.

Backstage Live Amatőr Zenekarok Versenye

Backstage Live Amatőr Zenekarok Versenye

Negyedszerre indul a Backstage Live, az Amatőr Zenekarok Versenye Április 10-éig jelentkezhetnek az együttesek a 4. Backstage Live Amatőr Zenekarok Versenyére, ahol egy igazi fesztiválon, profi körülmények között mutathatják meg tudásukat. - A Backstage Live Amatőr Zenekarok Versenyének elsődleges célja, megismertetni azokat a zenekarokat, amelyek kellő elhivatottsággal és tehetséggel rendelkeznek. Versenyünk tágan kezeli az amatőr kategóriát, mivel nálunk nem csak a frissen alakult, hanem a már régóta működő, de lehetőséget nem kapott zenekarok is ennek számítanak . A rendezvény alkalmat biztosít az együtteseknek , hogy profi körülmények között kipróbálhassák magukat egy igazi koncerten, egy fesztiválon és a hivatásos zenekarok életébe is belekóstolhassanak: fotózás, interjúk stb... - nyilatkozta Lengyel Balázs, főszervező - A tehetségkutató alapkoncepciója az, hogy egy egyszerű fellépés helyett a valóságban is bemutatkozhassanak a csapatok, lehetőséget teremtve a további célok kifejtésére is. A díjátadón mindenki egy dvd-t kap, amelyen a versenyen fellépő zenekarok koncertfelvételeit adjuk át. A későbbiekben ezt akár demo videóként is használhatják. Minden koncertszervezőnél hivatkozhatnak a verseny honlapjára , és itt nézhetik meg a bandákról készített fényképeket, videókat is.

Bakelit multi art center

Bakelit multi art center

A Bakelit Multi Art Center az első pesti gyárszínházként kezdett el működni, mára azonban mind szellemiségében, mind kialakításában az első európai színvonalú multikulturális központtá vált Budapesten. A Soroksári úton - részben műemléki - ipari épületek közt található egykori Fésűsfonó gyár területén kialakított rendezvényközpont külsejét tekintve a múltat idézi, belül azonban 21. századi kényelem várja az idelátogatókat.

Bardas

Bardas

Történetünk 2001-től datálódik, akkor még Fn Bradas néven saját számokat játszottunk. Mostani repertoárunk építése 2006 őszén kezdődött. Eleinte csak kávéillatú, unplugged hangszerelésben játszottunk, de mára igazi buliteremtő klubzenekarrá nőttük ki magunkat. :) 2007. nyarán Guinness rekorderek lettünk. A Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivál keretein belül a Világ Leghosszabb Koncertje címért, 3 órányi folyamatos játékkal járultunk hozzá a sikerhez. 2007. november 26-án egy napos stúdiómunkával(!) rögzítettünk négy unplugged feldolgozást, Gresiczki Tamás stúdiómágus segítségével. Ezek a számok hallhatóak itt, a honlapon. 2008-ban újra részt vettünk a Guinnes rekord megdöntésében, 216 órányi folyamatos koncertből ismét mi vettük ki a legnagyobb részt, 3 órányi zenével. Őszre elkészült első videoklipünk, Szabó Csongor és barátai közreműködésével. (Megtekinthető a "letöltés" menüpont alatt) A tél beköszöntével gyarapodott a zenekar, Kúti Sándor (billentyűk) vendégeskedik állandóan nálunk. Rengeteg atomvillanás koncert már mögöttünk, s még előttünk. Csak egy esélyt kérünk a füledtől!

Belvárosi próbaterem

Belvárosi próbaterem

Engedd meg, hogy bemutassuk Budapest egyik legújabb zenekari próbatermét! Budapest szívében, a 6. kerületben, két kiválóan felszerelt, igényesen berendezett tágas teremmel várunk. Termeinkben a legkiválóbb hangszereken és erősítőkön gyakorolhattok. Csak hogy néhány nevet említsek: Tama Starclassic Performer, Tama Superstar Custom Hyper-Drive, Pearl Eliminator, Marshall, Fender, Yamaha... Gyere és nézz körül!

Tuti menü