Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ez a program többször előfordult már rendezvényeken, amatőr koncerteken is. Nagyon fontos rész ebben, hogy nézd vagy csináld, de ne próbáld! - Amatőr zenekarok, előadók magazin
részletek »

Programlehetőség az Extrém és Amatőr világból

Az amatőr zenekarok és az amatőr zenével kapcsolatos cikkek, videók információk gyűjteménye.
Amatőr zenekarok, előadók magazin
Itt vagy: Amatőr zenekarok, előadók magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Programlehetőség az Extrém és Amatőr világból
Programlehetőség az Extrém és Amatőr világból
Kerékpáros bemutató
Ez a program többször előfordult már rendezvényeken, amatőr koncerteken is. Nagyon fontos rész ebben, hogy nézd vagy csináld, de ne próbáld!
A Gabitrial, mint Magyarország egyik legfelkészültebb
extrém sport csapata évek óta arra törekszik, hogy igazán színvonalas, gyermekeknek, és felnőtteknek egyaránt szóló programokat, figyelemfelkeltő műsorokat ajánljon különféle rendezvények alkalmával.

Amatőr zenekarok koncertjei szabadidős programjaként több helyszínen megtalálhattuk, megcsodálhattuk már őket.

A szakmailag felkészült tagjainknak,
illetve eddig elért sikereinknek köszönhetően a bemutatóink választéka egyre bővül, hiszen egyre több és egyre változatosabb produkció jön létre, mely kiváló szórakozást nyújt látogatóinknak.
Csapatunk részét képzik elit kategóriás Triál kerékpárosaink, akik egy speciális kerékpár használatával végigmanővereznek, és egyensúlyoznak egy erre a célra kialakított mesterséges, vagy természetes szekción, miközben kerékpárjuk a földdel minél kevesebb alkalommal kerül érintkezésbe.
Hirdetés

Szintén igazán magas színvonalú produkciókat láthatunk Flatland bemutatóink alkalmával, mely során BMX kerékpárosaink lélegzetelállító ugrásokat, pörgéseket és trükköket tárnak elénk.
Bemutatóinkat színesítik Parkour sportolóink, akik az útjukba kerülő akadályokon ugrásokat, akrobatikus mozdulatokat mutatnak be.

Csapatunk tagjai között találhatóak tehetséges Breaktáncosok, akik szintén számos élményt nyújtanak bemutatóik alkalmával.

Bemutatóink egyaránt megvalósíthatóak külső- illetve belsőtérben, kisebb vagy nagyobb helyszínen, színpadon vagy színpad nélkül is. A produkciónkhoz szükséges eszközöket mi biztosítjuk. Műsoraink alkalmával fontosnak tartjuk a magas színvonalú produkciók mellett, a közönséggel való kommunikációt, így gyakran a közönség is hozzájárulhat egy-egy műsorszámhoz, amely szintén növeli a hangulatot, illetve hozzásegít egy felejthetetlen élmény megszerzéséhez.

Bemutatóink típusuktól függően 20-30 percig tartanak és naponta többször is megismételhetőek.
Extrém, trial bemutató
Napjainkban a magas színvonalú rendezvények a szervezőknek nemcsak folyamatos kihívást adnak, hanem velük szemben újabb és újabb elvárásokat is támasztanak. A magas igények miatt az Ön által kitalált programnak vagy bemutatónak, színvonalasnak és figyelemfelkeltőnek kell lenni, hogy a rendezvényen részt vevő látogatók elégedettségét is el tudja nyerni.
Ahogy a magasba ugrott Ahogy a magasba ugrott
A Triál bemutató a Gabitrial fő profilja. 1998 óta tartunk triál bemutatókat az ország egész területén. Csapatunk tagjai magyar bajnokok és elit kategóriás triál kerékpárosok, akik látványos kerékpáros bemutatóikhoz, show műsoraikhoz Európa legnagyobb mobil triál pályáját használják. A Triál Show a leglátványosabb extrém sport bemutató, ahol egy speciális kerékpárral, mesterséges elemekből kialakított pályán, látványos ugrásokat akrobatikus elemeket és trükköket mutatnak be csapattagjaink.
Ezen a bulin is a magasban voltak Ezen a bulin is a magasban voltak
A Parkour gyakorlatilag egy városi extrém sport bemutató, amelynek lényege: akrobatikusmozgásokkal közlekedni a város dzsungelében. A bemutató egy általunk felállítottállványrendszeren történik, amely megfelelő helyszínt biztosít Magyarország legkiválóbbakrobatái, az extrém sportolók számára.
Csak ügyesen Csak ügyesen
Két vállalkozó szellemű jelentkező között, mért idő alapján zajlik a verseny. A bójákból, libikókákból és vizespohár állványokból, valamint egyéb akadályokból furfangosan összeállított pályán, 5 évtől 105 éves korig mindenki kipróbálhatja saját magát.
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - kerékpár, program lehetőség, amatőr programok
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-06-19 08:09:09
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
igennem
Tuti menü