Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Próbatermek képes leírás - Amatőr zenekarok, előadók.tlap.hu
részletek »

Próbatermek - Amatőr zenekarok, előadók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: amatorzenekarok.tlap.hu » Próbatermek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Artist Factory

Artist Factory

18:00 óra után és hétvégén a parkolás INGYENES!!! Továbbra is figyelmetekbe ajánljuk PRÉMIUM kategóriás termünket! /ddrum Dios+Istambul Xist teljes cinkészlet, ENGL-Screamer , Ashdown-Mark King 8x10-es ládával, Orange-Dual Terror és Yamaha keverő hangfalakkal /2000Ft/ óra. A room 3-ban rendelkezésetekre áll egy pianínó, amit ingyen és bérmentve használhattok! Nézzetek be a Foglalás menüpontba, a megfelelő időpont és terem kiválasztásához! Akció!!! Egyéni gyakorlás kedvezmény, 1000 Ft/óra. Aznapi kedvezmény! Az aznapra foglalt terem, csak 1300 Ft/óra. Szintetizátor bérelhető: 100 Ft/óra Árak: A room 1, 2 és 5 - 1600 Ft/óra. A room 3 - 1800 Ft/óra. A Prémium room - 2000 Ft/óra. - Az aznapi kedvezmény a Prémium room-ra nem érvényes, csak az egyéni gyakorlás.

Bakelit multi art center

Bakelit multi art center

A Bakelit Multi Art Center az első pesti gyárszínházként kezdett el működni, mára azonban mind szellemiségében, mind kialakításában az első európai színvonalú multikulturális központtá vált Budapesten. A Soroksári úton - részben műemléki - ipari épületek közt található egykori Fésűsfonó gyár területén kialakított rendezvényközpont külsejét tekintve a múltat idézi, belül azonban 21. századi kényelem várja az idelátogatókat.

Belvárosi próbaterem

Belvárosi próbaterem

Engedd meg, hogy bemutassuk Budapest egyik legújabb zenekari próbatermét! Budapest szívében, a 6. kerületben, két kiválóan felszerelt, igényesen berendezett tágas teremmel várunk. Termeinkben a legkiválóbb hangszereken és erősítőkön gyakorolhattok. Csak hogy néhány nevet említsek: Tama Starclassic Performer, Tama Superstar Custom Hyper-Drive, Pearl Eliminator, Marshall, Fender, Yamaha... Gyere és nézz körül!

Amatőr zenekarok, előadók magazin hírek
Programlehetőség az Extrém és Amatőr világból
Programlehetőség az Extrém és Amatőr... Ez a program többször előfordult már rendezvényeken, amatőr koncerteken is. Nagyon fontos rész ebben, hogy nézd vagy csináld, de ne próbáld! A Gabitrial, mint Magyarország egyik legfelkészültebb extrém sport csapata évek óta arra törekszik, hogy igazán színvonalas, gyermekeknek, és felnőtteknek egyaránt szóló programokat, figyelemfelkeltő műsorokat ajánljon...
A lehetőség adott a zenekaroknak
A lehetőség adott a zenekaroknak Hazai és határon túli amatőr zenekarok is nevezhetnek május 7-től az Internetes...
Szegeden választják meg a legjobb amatőr zenekart
Szegeden választják meg a legjobb... Szeged - A legjobb amatőr zenekart választják meg ma a szegedi Rock Klubban. Az...
Budai próbaterem

Budai próbaterem

A Metal Cleaner próbatermei immár három éve állnak a zenekarok rendelkezésére. 3 légkondicionált teremben minőségi erősítők és dobok (Mapex, Tama, Ampeg, Marshall, Randall, Hiwatt stb.) széles skáláját találja meg az, aki ide látogat. Vendégeink további kényelmét non-stop nyitva tartás és ingyenes parkolási lehetőség szolgálja. Hangszerek bérbeadásával, valamint most épült stúdiónkban hangrögzítéssel is foglalkozunk. Rendszeresen nálunk próbáló zenekarainknak ingyenes lehetőséget biztosítunk a nehezen szállítható hangszerek, erősítők tárolására. A próbatermekhez tartozó hangulatos klubhelyiségben csocsó asztallal, videojáték-automatával, internettel és egyéb meglepetésekkel várjuk a zenekarokkal érkező a műkedvelő közönséget, barátokat is. Ne bízza magát a véletlenre, válasszon minket!

Cokxpon ambient társaság

Cokxpon ambient társaság

A Cökxpôn Ambient Társaság fiatal művészek összefogásával 1999ben jött létre azzal a céllal, hogy a különböző művészeti ágazatokban alkotó és kísérletező közösségi-spirituális művészeket támogassa. Hátterében a Spirit Alapítvány - mely kulturális, környezetvédelmi és szociális feladatokat lát el áll. A szervezet célja együttműködésre késztetni minden alkotó-szervezetet, csoportot vagy annak tagjait, akik egy fenntartható, humánus közösség létrehozására, hosszú-távú partneri együttműködésre törekszenek. Feladata közös környezetvédelmi, képzőművészeti, zenei és ezek fúziójából születő kulturális programok létrehozása, a már meglévő eseményekhez való csatlakozás segítése és a programokon résztvevő egymásra reflektálni képes, fiatal, kortárs alkotók és alkotó csoportok támogatása. Olyan projektek létrehozása, ahol a kortárs alkotók, a projektet megvalósító, illetve csatlakozó résztvevők és a projekt közönsége egy közösségként működhet együtt, hogy a társadalom problémáira (életvitel, környezetvédelem, emberi jogok) adott alternatív válaszok minél szélesebb befogadói körben jelen lehessenek.

Hang-ár próbatermek

Hang-ár próbatermek

Teljesen felszerelt, igényesen kialakított, klimatizált termek várnak benneteket; éjjel-nappal a belvároshoz közel, a Fáy és a Röppentyű utca sarkán. Nálunk nem kell aggódnod a parkolás miatt, ingyenes, őrzött területen tudhatod; biztonságban autódat. Minden nap reggel 7 órától délután 17 óráig próbatermenként három gépjármű ingyenes parkolását tudjuk biztosítani. Délután 17 órától zárásig termenként 5 gépjármű parkolása biztosított a próbák ideje alatt. Tömegközlekedéssel is könnyedén ide juthatsz; a 120-as és a 32-es busszal, vagy a 14-es villamossal. A próbák szünetére ;pihenőhelyiség és kultúrált mellékhelyiség, hideg-meleg ital, édesség, ingyenes wifi és számítógép használat, nyomtató biztosítja a kényelmet. Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy befejeződtek a legújabb terem munkálatai, így már három teremmel állunk a zenekarok rendelkezésére, melyből két terem 1500Ft/óra áron, a harmadik "premium" terem 1700ft/óra áron vehető igénybe. A zenetanárokra is gondoltunk, nálunk egy pianínó segíti őket a zavartalan; tanításban (de egy jazz formációnak sem utolsó lehetőség ez!!!). Látogassatok el hozzánk, egy próbát megér :) !!!

Heaven and Hell próbaterem

Heaven and Hell próbaterem

Heaven and Hell próbaterem - Budapest 11-ik kerületének legújabb próbaterme! Új cuccok, olcsó árak, barátságos környezet, közvetlen parkolási lehetőség! Célunk, hogy a környéken és esetleg a távolabb lakó zenészek, zenekarok is lehetőséget kapjanak egy könnyen és gyorsan megközelíthető, kultúrált és igényes próbateremben való zenélésre, gyakorlásra. Olcsó árainkkal és jó minőségű felszerelésünkkel garantáltan megtelik a fületek zenével, a szívetek boldogsággal, miközben a pénztárcátok sem ürül ki! :) Szeretettel várunk mindenkit! Budapest 11. kerület Budafoki út 64. / Újbuda Centerrel szemben / Ram.Dunatec telep 22. épület 36703974394 További infók a honlapon! www.heaven-and-hell.hu

Silent Sound Studios próbaterem Szeged

Silent Sound Studios próbaterem Szeged

Szeged legmodernebb éjjel-nappali próbaterem-komplexuma a belvároshoz közel! A próbatermeket 2015-ben hoztuk létre azzal a szándékkal, hogy Szegeden is lehetőség nyíljon kulturált körülmények között gyakorolni. Minden terem teljesen felszerelt, hangszigetelt és akusztikailag kezelt ? és ehhez messzire sem kell menni, hiszen a helyszín a Mars tértől 5 percre található, egy éjjel-nappali portaszolgálattal rendelkező ipartelep alagsora. Szeretettel várjuk új és visszatérő zenész vendégeinket a nap 24 órájában!

Tuti menü