Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Stúdiók képes leírás - Amatőr zenekarok, előadók.tlap.hu
részletek »

Stúdiók - Amatőr zenekarok, előadók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: amatorzenekarok.tlap.hu » Stúdiók
Keresés
Találatok száma - 4 db
Denevér hangstúdió

Denevér hangstúdió

A Denevér Hangstúdió a Budapesttől 100 km-re lévő Szolnok belvárosában található. A stúdiót 1996.-ban alapítottam. 1985 óta gitározom különböző zenekarokban és már a kezdetektől fogva érdeklődtem a stúdiótechnika iránt. Első önálló felvételeimet a '90-es években készítettem, de már korábban is mindent tudni akartam a felvételi és keverési megoldásokról, amikor még csak zenészként voltam egy-egy stúdióban felvételt készíteni. 1996-ban viszonylag egyszerű felszereltséggel indult a stúdió és apránként évről-évre sikerült beszerezni a legfelső kategóriába tartozó mikrofonokat, előfokokat és egyéb berendezéseket. Hasonló felszereléseket használnak a legnagyobb stúdiókban is, ezért ma már adott a lehetőség arra, hogy világszínvonalú produkciókat hozzunk létre. Ennek köszönhetően az utóbbi években már három munkatársammal együtt igyekszünk kielégíteni az idelátogató zenekarok igényeit.

Golden sound studio

Golden sound studio

Élőhangszeres és komputeres zenei, és dialog felvételek mellett elvégezzük a keverési és CD master készítési feladatokat. Emellett vállalunk koncert felvételeket, és zenei alapok készítését is. Digitális utómunkák ráéneklések reklám és filmzene készítését is szívesen vállaljuk. Analog hanganyagok digitalizálása és archiválása is lehetséges.

Md hangstúdió

Md hangstúdió

Az MD Stúdió 2003-ban egy project stúdióként jött létre, amire az éppen aktuális Moby Dick visszatérő albumának, a Golgotának a stúdiómunkálataihoz volt szükség. Az akkor még szerénynek mondható technikai háttér, azóta folyamatosan fejlődött, mára minden munkafolyamatot el tudunk végezni, a felvételektől a mastering-ig. A stúdió munkáját tapasztalt zenészek irányítják: stúdióvezető: Schmiedl "Smici" Tamás a Moby Dick tagja dobfelvételek szakmai irányítója: Szolcsányi "Szása" Szabolcs a Wall of Sleep tagja és a Hoffer Péter Zeneiskola dobtanára hangmérnök, produceri feladatok: Külön megbeszélés alapján Scheer "Max"Viktor a Cyborn tagja, a hajdani HSB Stúdió hangmérnöke Nézzetek körül a honlapunkon, ahol a stúdió berendezéseiről és referenciáinkról részletesen tájékozódhattok.

Amatőr zenekarok, előadók magazin hírek
Programlehetőség az Extrém és Amatőr világból
Programlehetőség az Extrém és Amatőr... Ez a program többször előfordult már rendezvényeken, amatőr koncerteken is. Nagyon fontos rész ebben, hogy nézd vagy csináld, de ne próbáld! A Gabitrial, mint Magyarország egyik legfelkészültebb extrém sport csapata évek óta arra törekszik, hogy igazán színvonalas, gyermekeknek, és felnőtteknek egyaránt szóló programokat, figyelemfelkeltő műsorokat ajánljon...
A lehetőség adott a zenekaroknak
A lehetőség adott a zenekaroknak Hazai és határon túli amatőr zenekarok is nevezhetnek május 7-től az Internetes...
Szegeden választják meg a legjobb amatőr zenekart
Szegeden választják meg a legjobb... Szeged - A legjobb amatőr zenekart választják meg ma a szegedi Rock Klubban. Az...
Nortyx audio hangstúdió

Nortyx audio hangstúdió

A Nortyx Audio Studio hangstúdió olyan zenekarok számára biztosít lemezfelvételi és próbaterem lehetőséget, amelyek nem akarnak és nem tudnak sok százezret kiadni egy saját lemezért, ellenben profi minőségű hangfelvételt szeretnének, hogy terjeszthessék művészetüket! Rengeteg új és jó zenét vettünk fel az elmúlt időszakban, ezek közül a legjobbakat meghallgathatjátok a referenciák menüpont alatt. Természetesen nincs fent minden, és a régi kedvencek is meghallgathatóak.

Tuti menü